top of page
TOBAGO CRAB & DUMPLINS.jpg
TOBAGO CRAB & DUMPLINS.jpg

Om Oss

Start
Kennis Commissiong och David Amann drev tidigare Burgeria som från början hade fokus på pizza och hamburgare. Med deras starka anknytningar till Trinidad och Tobago ville de ta skifta fokus och erbjuda en varm och härlig plats för lokalborna att ta en smakresa till Karibien. 

​

2022
Öppning
De två passionerade kockarna väljer att sadla om för att sprida karibisk matglädje i Hägersten nära Aspudden, Midsommarkransen och Vinterviken. Målet är att kunna erbjuda lokalbor, barnfamiljer och nyfikna i Stockholmsområdet en ny upplevelse inom det karibiska köket, något utöver det vanliga.


Nutid
Idag är det karibiska köket ett nytt spännande segment på den svenska krogscenen. Kennis och David beskriver det som en fusion mellan afrikansk och indisk matlagning med inslag av spanska smaker, och framförallt består det av många kryddor inspirerade från det karibiska köket. Upplev en färgstark matupplevelse som kommer sitta kvar i minnet länge.

Island Hoppers REAL LOGO_edited.jpg
bottom of page